Main course page
 • Allmänt

  Sidan senast uppdaterad 31.5.2022.


  Senaste nytt: Nya kommunikationskartor i sektionen Bildsnack har publicerats.

  Stigarna

  I denna modul har vi samlat allt material som hör till Start-, Dagis- och Kommunikationsstigen.

  Startstigen lanseras hösten 2022 och kommer att finnas tillgänglig i pdf-format medan de övriga stigarna kräver licens för programmet InPrint 3 eller ett Widgit Online abonnemang för att kunna öppnas. Kommunikationsstigen finns även som tvåspråkig variant (svenska/finska) i Widgit Online. För att kunna ladda ner den versionen krävs det att man till sitt Widgit Online abonnemang har tillgång till tillägget Två språk. Dagisstigen och Pärm 4 finns dessutom som upplägg till appen Widgit Go SE.

  Via Lärums webbshop går det att beställa en A5 pärm + 30 plastfickor, ett startset för att skapa en egen kommunikationspärm åt sig

  Instruktionsfilmen nedan visar hur du från denna materialsida laddar upp ett dokument till ditt Widgit Online konto eller laddar ner och öppnar filer om du använder dig av programmet InPrint 3. (Filmen är inspelad då denna modul såg annorlunda ut, men principen är densamma.)

  Kommunikationsstigen, ladda ner filer / demonstrationsvideo

  Bildsnack -berätta om bilden

  I sektionen "Bildsnack-berätta om bilden" finns nu två illustrationer med tillhörande kommunikationskartor. Fler illustrationer och kartor är på kommande.

  Kommentarer och respons kan skickas till visuellt @ folkhalsan.fi

   

  Här kan du bekanta dig med vårt övriga material.

  Utvärdera materialsidan

  Du kan beställa vårt nyhetsbrev här.


KommunikationsstigenFakta om Kommunikationsstigen