Course: Papparum Folkhälsan | moodle

 • Introduktion

  Grillning Ekenäs papparum

  Välkommen till Papparum!

  Välkommen in i Papparummet. Här hittar du underlag för diskussionsteman och olika uppgifter som kan vara till stöd för er grupp eller tillexempel i diskussion med din partner. Reflektionskorten kan användas var för sig och man använder det som man tycker funkar för just er. 

  Att sitta ner med andra pappor och tänka och prata föräldraskap i lugn och ro är viktigt mitt i vardagsstressen. Du får återhämtning och utvecklas som förälder tillsammans med andra pappor. Ni kan träffas hemma hos någon eller tex i ett Folkhälsans utrymme på er ort om det finns men då behöver ni kontakta oss så vi kan boka in det för er. 

  I en grupp får ni:

  • en avslappnad miljö
  • inspiration
  • gemenskap med andra i samma livssituation 

  Ni kan starta upp en grupp på egenhand vill ni ha hjälp så hjälper vi från Folkhälsan gärna till. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner.

  Det vi från Folkhälsan önskar att ni gör är att meddelar att ni startat upp en grupp och vilken ort ni gör det på. Detta går enkelt via ett per e-post meddelande. Ni behöver också meddela  hur många som deltagit och hur många träffar ni haft. Enklast är att sätta till mig (Maria/Mimmi) i tex WhatsApp grupp ni skapar kring gruppen och meddelar där.

  Kontaktuppgifter:  maria.lindell@folkhalsan.fi.  Meddela mig hur många ni varit per träff. Detta är för att vi ska kunna statistik föra för våra bidragsgivare. Ni får mycket gärna kontakta per telefon eller WA Maria: 0447881055 

  Ni kan också kontakta oss om ni till er grupp vill ha någon sakkunnig som kan besöka er grupp med något tema ni önskar.  Vi har tex sakkunniga inom kost och hälsa, fysisk aktivitet och hälsa, bild-stöd; språk och samspel, sömn och mycket mer. Kontakta oss så hjälper vi till med detta. 

  Vi önskar er en fin grupp tid och många viktiga och givande diskussioner!


  "Pappas hjärtslag är lika viktigt"


     (citat från hälsovårdare)               • Open all

  Close all