Section

 • General

  Denna modul är senast uppdaterad: 19.3.2021

  Materialet i denna modul är gjort med programmet InPrint 3.

  Läs mera om InPrint 3 här.

  Språk och samspel får understöd av Veikkaus och gör ingen vinst på materialet och det får fritt användas och anpassas enligt behov.

  SENASTE NYTT

  Den 21 mars är det dags att rocka sockorna. Till FDUV:s presentation av Rocka sockorna finns inte mycket att tillägga:

  ”Att rocka sockorna är enkelt. Genom att ta på dig omaka strumpor hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter.”

  I samarbete med Svenska Downföreningen och Symbolbruket kan Språk och samspel presentera ett symbolstöd till sången Rocka sockorna. Materialet som är framtaget av Symbolbruket finns i pdf-format på vår materialsida i sektionen Årstider och högtider under rubriken Temadagar. Där finns också ett rutnät gjort i InPrint 3 som det går att ladda upp och editera.

  Läs mera om Rocka sockorna via Rocka sockorna - FDUV

  Och kom ihåg att det går bra att dela ett foto eller en video av dina fötter på sociala medier med #finlandrockarsockor #sukatrokkaa #rockasockorna!

  Sången Rocka sockorna kan ses här

  och mera information och material hittas via Svenska Downföreningen.


  Övrigt:

  Umeå kommun har åren 2017-2018 genomfört ett större projekt; Visualisera mera. i projektet spelade programmet InPrint 3 en central roll.

  Läs mera om projektet här.

  I samband med projektet gjordes fina instruktionsfilmer.  Feedback, tips och idéer kan skickas till akk (@) folkhalsan.fi

  Utvärdera materialsidan

  Du kan beställa vårt nyhetsbrev här.


 • Open allClose all