Section

 • Denna modul är senast uppdaterad: 18.5.2020

  Materialet i denna modul är gjort med programmet InPrint 3.

  Läs mera om InPrint 3 här.

  Språk och samspel får understöd av Veikkaus och gör ingen vinst på materialet och det får fritt användas och anpassas enligt behov.

  SENASTE NYTT:

  En samtalskarta om att ha mens. Hittas i sektionen Kommunikation under rubriken Kommunikationskartor.

  TIDIAGRE NYTT:

  Nu finns det en ny sektion som heter ”Tilläggsmaterial till appar”. I den sektionen samlar vi material som kan användas tillsammans med en app. Vi börjar med att presentera ett digert material som kan användas tillsammans med appen Kors och tvärs. Vi hoppas att materialet kan vara till nytta i samband med tidig läs- och skrivträning.

  Känsloanalys – en lek om att bjuda på sig själv och låta känslorna spridas till andra, finns i sektionen Lek och lär. I samma sektion finns "Regnväder", som är en stämningsskapande och samlande övning.

  I sektionen Lek och lär hittas symbolstöd till leken Beskriv känslor. 

  Dokument om följande flaggdagar; Europadagen, Morsdagen och Snellmansdagen finns i kategorin Årstider och högtider och under rubriken Temadagar.


  Övrigt:

  Umeå kommun har åren 2017-2018 genomfört ett större projekt; Visualisera mera. i projektet spelade programmet InPrint 3 en central roll.

  Läs mera om projektet här.

  I samband med projektet gjordes fina instruktionsfilmer.  Feedback, tips och idéer kan skickas till akk (@) folkhalsan.fi

  Utvärdera materialsidan


 • Open allClose all