Registreringsalternativ

Babyberöring

Teacher Ninni Martin

Välkommen på kurs i babyberöring.  Vi träffas 5 ggr för att tillsammans öva på babyberöring. Vi håller på  ca 1-1,5 h i taget. Under våra träffar övar vi på olika strykningar och rörelselekar. Efteråt samtalar vi kring olika teman. Båda föräldrarna är välkomna att delta tillsammans med babyn.

Program för träffarna. Innehållet i träffarna kan byta plats

Träff 1

Vi gör en avslappningsövning och ger praktiska tips inför babyberöringen (t.ex. hur vi förbereder oss och babyn och vilken ställning babyn kan vara i under babyberöringen). Vi börjar med beröringsstrykningarna för benen. Samtal kring aktuellt tema.

Träff 2

Vi inleder med en avslappningsstund och fortsätter med beröringsstrykningar. Vi går igenom fördelarna med babyberöring. Vi avslutar med samtal kring aktuellt tema.

Träff 3

Under träffen fortsätter vi med beröringsstrykningarna, lär oss babystretchsången och samtalar kring aktuellt tema.

Träff 4

Efter en kort avslappningsövning gör vi beröringsstrykningar. Vi går igenom sambandet mellan beröring och oxytocin och får ta del av handmassage. Vi avslutar med samtal kring aktuellt tema.

Träff 5

Efter en kort avslappning repeterar vi hela beröringsprogrammet. Vi lär oss en rörelselek och samtalar kring aktuellt tema.


Tillåt gäster
Tillåt gäster
Självregistrering (Student)
Självregistrering (Student)