• 7. Digitala verktyg som hjälper dig planera och nätverka

    Modulens innehåll

    Digitala verktyg kan användas för att nätverka och sprida information om träffar. Här i modulen visar vi hur vi byggt upp en social mediastrategi för att vi på interaktiva sätt kan skapa deltagande och inspiration. Målet är att få er naturinspiratörer engagerade och bli aktiva medskapare av #NaturkraftTips och inspirerande inlägg från naturträffar. 

    Här i modulen börjar vi testa hur vi kan samarbeta kring att skapa strategi för hashtaggar t.ex. i Brainstorm: Hur kan vi samarbeta kring användning av hashtaggar. På samma sätt är Uppgift 5: Använd digitala verktyg för att aktivera och nätverka, tänkt att stöda dig i processen att hitta deltagare i din egen närregion. 

    I två skilda videoföreläsningar om Digitala verktyg berättar vi om mål och strategier hur ni kan använda digitala verktyg före, under och efter träffar. I modulen finns även en skärmvideoinspelning (Introduktion till våra digitala mediekanaler) i vilken vi visar när vi går genom de olika sociala mediekanaler vi använder som en stomme i strategin att kommunicera och samarbeta: Facebook, Instagram. Ni får också en uppgift att dela med er om tips på appar som förhöjer naturupplevelser (Wiki: Tipsa om appar för naturupplevelser).

    Föreläsningar & uppgifter